Koleksi Gambar Seks Bebas

Sorry semua berkenaan dengan title entri aku yang agak keterlaluan... Ini bukan disebabkan aku sudah abis idea... Tapi just nak mendedahkan apa yang telah berlaku kat dunia kita sekarang... Apa nak jadi lah dengan dunia sekarang... Adakah tidak wujud lagi perasaan malu kat mereka-mereka ni? Adakah ibu bapa mereka tidak mengajar mereka tentang ilmu-ilmu dan pelajaran agama? Dan lagi teruk, adakah mereka ni takde akal sampai melakukan seks secara terbuka depan orang ramai?

Dan aku mintak maaf la kepada semua kalau-kalau entri ni tak sesuai bagi golongan yang bawah umur tapi, sampai bila kita nak bertahan dengan keadaan macam ni... Kalau berlaku depan korang takkan nak biar je?? Aku letak picture diorang ni agar diorang malu sikit.. Dan berjanji takkan buat lagi depan orang ramai... Korang nilaila sendiri tahap pemikiran diorang ni... Aku dah malas cakap banyak dah... Tengokla sendiri... Kat bawah nii...








Korang nilai la sendiri....

0 comments:

Post a Comment

Recent Posts

Terima Kasih Diucapkan Kerana Singgah Ke Blog ini...LIKE Dan Komen Anda Sangat Di Hargai...!